Chokolade Scones

HELT fantastiske nemme og gode chokolade scones, der bliver ca. 6-8 stykker .. nåede desværre ikke at tage et billede da de hurtigt var væk igen ;)

Ingredienser:

  • 125 gr. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • 1/2 tsk. sukker
  • 40 gr. koldt smør
  • 50 gr. mørk hakket schokolade
  • ca. 3/4 dl. mælk
  • Sammenpisket æg til pensling

Tilberedningen

Forvarm ovnen til 225 gr. Bland melet, bagepulveret, saltet, sukkeret og den hakkede chokolade. Smuldr smørret i melblandingen. Tilsæt mælken og ælt hurtigt sammen. Rul dejen ud på et meldrysset bord til den er 1 1/2 cm tyk. Stik dejen ud med et glas der er ca. 7-8 cm i diameter., og læg dejcirklerne på en bageplade med bagepapir. Pensl. dem med sammenpisket æg.  Bag sconsene 8-10 min. på midterste ovnrille. Serveres lune med smør eller uden noget på.

 

This entry was posted in Recipes. Bookmark the permalink.