Knækbrød

Her er en god opskrift på knækbrød man nemt selv kan lave .. Jeg elsker dem , det er nemme og hurtige mellem hapser .. Jeg plejer at bruge chiliolie til at give lidt smag og solsikkekerner og græskarkerner .. De er fantastiske her til Jul i en fin kagedåse ..

Knækbrød

Inspiration:
4 dl hvedemel
4 dl rugmel
2 dl vand eller skummetmælk
1 1/4 dl olie
2 tsk. havsalt
suppler eventuelt med kerner og frø efter behag

Sådan gør du :
Bland ingredienserne sammen. del dejen i to portioner, og rul hver portion ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på 2-3 mm. Jo flere kerner du putter i desto sværere er dejen at rulle ud og jo mere smuldre den bagefter. Skær eller udstik dejen med et glas eller en kageform. Bag ved 150 grader i 15 minutter.

This entry was posted in Recipes. Bookmark the permalink.