Chokolademuffins

Denne opskrift er også på opfordring fra en kær veninde der har fået dem et par gange eller to ;) Dog må jeg nok indrømme dette var den grund opskrift jeg oprindeligt brugte , men som jeg nok mere nu efterhånden slummer mig lidt i gennem .. Jeg laver dem oftest med chokolade stykker , men også tit bær .. det skal dog siges når man kommer bær i skal de lige have lidt mere og lidt mindre væske da bær ofte giver meget væske fra sig ..

Her et lille billede fra min fødselsdag , hvor jeg havde bagt og min kære veninde bragt disse fine tillykke lys .. :D ( og selvfølgelig står de i en fin muffin opsats .. ;) )

Chokolademuffins/kage

Ingredienser:
175 g mel ( 3 dl )
250 g sukker ( 3 dl )
45 g kakao ( 1 dl )
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanille
150 g margarine
2 æg
1/2 dl mælk
1/2 dl appelsinsaft
hakkede chokolade ( her kan også kommes nødder i i stedet )

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne fyldes i røreskålen og røres med håndmixer i 2-3 min. Dejen fordeles i muffins forme eller i en smurt form 20 x 30 cm.  Formen sættes på ovn rist eller bageplade i kold ovn på en af de midterste ribber.
Bagetid ved muffins: ca. 25 min ved 170 g
Bagetid ved kage: ca. 45 min ved 170 g

This entry was posted in Recipes. Bookmark the permalink.