3D projects

—–¤#¤—–

Here are some of the 3D drawings I’ve done over the years for different occasions .. I think it’s really fun to draw in 3D .. To design spaces and ideas .. I draw in the program ArchiCAD, I got a few lessons in it, on the Decoration school and I have since then just self-taught me the rest by sitting and explore its capabilities .. In time, I think it has succeeded very well .. ;) Unfortunately, I have no films from all my drawings, only from a few ..

—–¤#¤—–

Museum

Dette er et Museum jeg en nat drømte jeg gik rundt i og hvor noget af min yndlings kunst hang , så morgen efter satte jeg mig til at tegne hvad jeg havde drømt og her er så resultatet ..

 

Mag*smagasin

Denne er min fagprøve , her lavede jeg en shop in shop med Magasins eget mærke mag*smagasin i Magasin. Her har der ikke været tid til at finpudse med at indsætte tøj på inventaret , på grund et tidspress på kun 1-2 dage til at tegne det hele ..

Cupcake

Denne tegning er en shop in shop i Magasin , her med børnetøjs mærket Cupcake . Denne er fra min skole periode og var bare en opgave ..

Jackpot Organic

Dette er en eksamens opgave med Jackpots organic linje , dette er en messe stand på en livsstils messe med bæredygtighed som tema ..

 

TRU organic

Her er en video af en messestand jeg har tegnet i forbindelse med en opgave på Dekoratørskolen .. Opgaven gik ud på at vælge et bæredygtigt produkt og lave en messe stand for dette produkt .. Her er valgt TRU organic Vodka ..

Knivshop

Dette var min allerførste tegning , hvor jeg lavet en film til .. Den er tegnet som et af mine første tegninger og var til en opgave omkring en Shop in shop med knive i et stormagasin ..